Airbrush atelier De Duiventil
Bas van Duyvenbode

U komt met de auto :

Vanuit de richting Amsterdam en Almere:
Vanaf de A6 de afslag nummer 10 Lelystad-Zuid.

Hierna rechtsaf de N302 Larserweg op.
Blijf rechtdoor de Larserdreef N302 volgen. (voorbij mac donalds)
Ga bij de eerste rotonde rechtsaf de zuigerplasdreef op. Houdt links aan. Neem de eerst volgende rotonde rechtdoor, richting centrum. Je komt vanzelf op de Lindelaan. Ga aan het einde bij de rotonde links en de volgende rotonde rechtdoor. Hierna rijd je weer op de zuigerplasdreef. Bij de rotonde ga je weer recht door.
Ga meteen linksaf het Kofschip op. Houdt de weg rechts aan, rij door tot de sportzaal. Als u recht voor de sportzaal staat, ziet u rechts een fietspad en een klein weggetje, ga dit in en rij 150 meter door tot u ons aan de linkerkant tegen komtVanaf Emmeloord:

 

Neem vanaf de A6 de afslag Lelystad-Noord [afrit 11] Ga dan rechtsaf de Houtribweg (N307) op. Volg deze en ga linksaf de Zuigerplasdreef (richting Lelystad). Ga na ongeveer 3Km rechtsaf de Kofschip op. Ga meteen linksaf het Kofschip op. Houdt de weg rechts aan, rij door tot de sportzaal. Als u recht voor de sportzaal staat, ziet u rechts een fietspad en een klein weggetje, ga dit in en rij 150 meter door tot u ons aan de linkerkant tegen komt

 

Airbrush atelier De Duiventil

Kofschip 12

8223 EZ LELYSTAD

E-mail: info@airbrush-de-duiventil.nl

Telefoon: 06-21470176